Postuar më: 18/02/2019

Shtyhet afati i aplikimit për anëtar të Bordit të Administrimit në institucionet publike të arsimit të lartë si përfaqësues të Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë deri më datë 26.02.2019.

Mund të aplikojë çdo person me profil publik dhe arritje të shquara profesionale në Shqipëri apo jashtë vendit, në fushat akademike, menaxheriale, publicistike, ekonomike dhe juridike, që dëshiron të kontribuojë në zhvillimin e universiteteve publike në Shqipëri.

Të rejat e fundit